onsdag, november 2

som nån slags förlängd september och lite oväntad energi.



stannade till på två ställen på hemvägen, dels för almanacksinköp och sen på vår present- och allt-i-allo-affär här i gröndal. skulle eg bara köpa en liten gå-bort-grej till nästa helg men det blev även denna lilla ljusslinga-i-glasklot eller vad man kallar dem. hänger nu i vardagsrumsfönstret. gillar när såna här grejer inte är alltför juliga utan liksom bara lyser upp lite mysigt.

november är här men vädermässigt känns det ju inte så, blev kallt ett tag men sen varmare igen, som nån slags förlängd september, känns så tydligt när jag cyklar (veckan ut är planen nu iaf), är för varmt med både vantar, sjal och kofta igen. men mörkret däremot har verkligen gjort sitt inträde i måndags efter omställningen till vintertid, jag har invigt de små cykellamporna stockholms stad delade ut förut i sin cykelkasse, de lyser inte upp så bra som min lampa gjorde innan den gick sönder, men gör ju att jag syns bättre iaf.

denna helg ser ut att bli lite som förra i bemärkelsen aktiviteter och när; på fredag träffa Js familj igen och på lördag kväll min (i lördags kväll var jag ju på 30-årsfest men uppbokningsmässigt). trots mörkret har jag sen i måndags haft mer energi på kvällarna, har bakat (till på lördag) och idag var jag och handlade mat helt oplanerat efter att vi ätit, kände bara för att gå till coop här närmast och komponera en rätt i affären, vilket jag inte gör så ofta (bestämmer oftast och kollar upp recept i förväg), men nu kände lust till.

Inga kommentarer: